Overdracht opbrengst turffelverkoop

Overdracht opbrengst turffelverkoop

Voorzitter Kjel Van Rossem en ondervoorzitter Linda Van Stalle overhandigden in naam van Open Putte de opbrengst van hun succesvolle truffelverkoop aan Kinderdagverblijf De Vlindertuin. Voor elke verkochte doos truffels, ging 1 euro integraal naar dit goede doel. Met de opbrengst zal een nieuwe snoezelruimte ingericht worden.

Voorzitter Kjel Van Rossem: “Toen we eind vorig jaar besloten een truffelverkoop te organiseren, was het voor onze leden een absolute must om hier een goed doel mee te ondersteunen. Op die manier konden wij iets terugdoen voor zij die al maandenlang Putte (en omstreken) draaiende hielden in deze ongeziene crisis.

Een groep die daarbij vaak uit het oog wordt verloren zijn de werknemers in de sector van de kinderopvang. Niet alleen staan zij zelf dagelijks in de frontlinie, met alle risico’s, maar bovendien faciliteren zij het werk in alle andere sectoren. Het is dankzij hen dat moeders en vaders ook hun job konden blijven uitoefenen. Dit blijft veel te vaak onderbelicht en daarom wilden we hen een hart onder de riem steken én hen bedanken voor alle geleverde, en nog te leveren, inspanningen.

Het is vanuit die optiek dat wij uitkwamen bij De Vlindertuin. De eigenaars werken vanuit een prachtig idee om kinderen met een beperking en kinderen zonder beperking gemengd op te vangen en te ondersteunen. Deze inclusieve aanpak sprak iedereen bij Open Putte enorm aan.”

Open Putte wenst iedereen die meewerkte aan onze succesvolle truffelverkoop van harte te bedanken. Zonder jullie inzet en steun zouden we dit mooie bedrag nooit kunnen inzamelen.