Wij zijn er klaar voor!

Wij zijn er klaar voor!

Morgen is het zover! U hebt de keuze. Als nieuwe beweging hebben wij met minimale budgettaire middelen geprobeerd u te overtuigen van ons programma en onze 16 topkandidaten. Door naar u te luisteren, door u te informeren, door met u in dialoog te gaan.

Uw brievenbus puilde de laatste weken en vooral dagen uit met kandidatenfolders, programmaboekjes, flyers  van andere partijen. 3 grote partijen die strijden om de “macht” van Putte en op geen euro zien om u daarvan te overtuigen.  Die partijen die de laatste 6 jaar vooral oog hadden voor ruzie met elkaar en niet voor het welzijn van u, de inwoners van ons mooie dorp. Het straatbeeld werd gevuld met vele levensgrote borden en levensechte afbeeldingen van kandidaat-burgemeesters. Naast de kostprijs van al dit leuks kunnen we ons toch ook afvragen hoeveel dat ons milieu kost. Want het was niet allemaal papier! Wij waren daarbij bescheiden aanwezig, we konden niet anders. U vond deze week onze kandidatenfolder en programma in uw bus en een paar kandidaten kwamen hun ideeën, al dan niet persoonlijk, aan u brengen via een postkaart of een brief.

Hopelijk hebt u de tijd genomen om ons programma te lezen, kennis te maken met onze kandidaten. Want onze 16 kandidaten kunnen wel degelijk het verschil maken tegenover het huidige beleid van stilstand en geruzie. Wij geloven dat meer inspraak en samenspraak, een verhoogde (verkeers)veiligheid, een gemeente met een sociaal gezicht, groen en minder beton de zaken zijn waar u van wakker ligt en waar wij iets aan willen doen. Daar mag u op rekenen, na 14 oktober én de komende 6 jaar.