De grote bevraging: de resultaten

De grote bevraging: de resultaten

De afgelopen maanden organiseerde Open Putte de ‘Grote Bevraging’. Via een enquête, waarin de respondenten ook eigen aanbevelingen konden doen,  peilden we naar de mening van elke Puttenaar over ons dorp om op basis van hun stem een programma op maat van de burger te ontwerpen. Dit programma staat ondertussen ook online.  De enquête kon zowel online als in papieren versie ingevuld worden, waardoor verschillende lagen van de bevolking betrokken werden. Tijdens juni en juli haalde een gemotiveerde ploeg wekelijks de ingevulde bevragingen op. Elke dorpskern  werd daarbij met dezelfde zorg behandeld. De burger liet zich in grote aantallen horen, waardoor er maar liefst 204 enquêtes werden ingevuld. Lees hier alles over de resultaten!