Maak Open Putte mee zichtbaar

Maak Open Putte mee zichtbaar

De verkiezingen komen langzaam maar zeker dichterbij.

Op dit moment zijn we met Open Putte op zoek naar geschikte locaties om onze tuinborden te zetten of affiches te hangen. Heb je  een voortuin of raam waar we een bord of affiche mogen plaatsen of hangen, laat ons dit dan zeker weten via luc@openputte.be of Linda@openputte.be !

Deze borden of affiches worden voorzien vanaf begin september tot aan de verkiezingen (14 oktober), nadien worden ze door ons opnieuw verwijderd. We hebben verschillende formaten in omloop, borden van 2m² (dit zijn de grootste) en kleine borden, formaat A1 (te vergelijken met de “te koop” bordjes die je soms in een tuin ziet staan).

Indien je bereid bent om Open Putte mee op de kaart te zetten en zichtbaar te maken, aarzel dan niet langer en neem met ons contact op.