Open Putte, een alternatief voor nieuwe tijden

Open Putte, een alternatief voor nieuwe tijden

Beste Puttenaar,

Politiek houdt ons allemaal bezig. Dagelijks worden we geconfronteerd met politieke beslissingen die een kleine of grote impact hebben op ons leven. Ook in onze gemeente. Een aantal politici met (bestuurs)ervaring en inwoners die niet langs de kant willen blijven staan willen een positief, links alternatief bieden voor onze gemeente: Open Putte. Open Putte verenigt inwoners die via inspraak en samenspraak het beste voorhebben met onze mooie gemeente. Door (politieke) ervaring, talent en enthousiasme samen te brengen slagen we er in nieuwe ideeën voor nieuwe tijden voort te brengen.

Putte en haar deelgemeenten blijven groeien en trekken dus nieuwe inwoners aan. Enkel door slim hiermee om te gaan blijft het leefbaar voor iedereen. Zorg voor iedereen, (verkeers)veiligheid voor onze inwoners, een goede ontsluiting van het openbaar vervoer, fietsverbindingen, aangename dorpskernen met een goed aanbod aan lokale handelaars en een goed bereikbaarheid voor alle inwoners streeft Open Putte naar een duurzame samenleving. Eén die voorziet in de behoeften van de huidige samenleving, zonder daarbij de toekomstige generaties uit het oog te verliezen.

Het programma komt nu tot stand. Via inspraak en samenspraak. We voeren het programma ook samen uit in de toekomst. Als de Puttenaars ons het vertrouwen geven.   Want de keuze is duidelijk. Kiezen voor het huidige bestuur, kiezen voor het kartel van CD&V en Groen of voor Open Putte. Enkel Open Putte biedt een links en progressief alternatief voor het huidige bestuur!

 

Samen voor een Open Putte. We rekenen op jullie!